Szállítási és fizetési információk

Házhozszállítás:

A megrendelések kézbesítése, szállítása az GLS futárszolgálat által történik. A megrendelt termékek szállítási ideje a rendelés feladását követő 3-4 munkanapon belül várható. A rendelés feldolgozás lezárásakor értesítő e-mailt küldünk a Megrendelőnek a rendelés feldolgozás állapotáról, amikor a megrendelést átadjuk az GLS-nek. Az GLS a kézbesítés napján e-mailen értesítést küld a Megrendelőnek a várható kézbesítésről, a Megrendelő által megadott e-mail címre. Az GLS levele tartalmazni fogja a küldeményazonosító számot, amellyel az GLS ügyfélszolgálaton további pontosítást kérhet a kézbesítéssel kapcsolatban. 

GLS CsomagPont:

Vegye át megrendelt termékét GLS CsomagPontban! Országszerte számos átvételi ponton lehetőség van átvenni a csomagokat. Az GLS a feladást követően 2 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba. Az GLS CsoamgPontok pontos listája itt érhető el. 

Hogyan működik az GLS CsomagPont?

A rendelési folyamat során a személyes és szállítási adatok felvételekor válassza az GLS CsomagPontot, majd a legördülő listából kiválaszthatja, hogy melyik átvevőhelyre kéri a terméket. Amikor a csomag átkerült a futárhoz, akkor erről üzenetben értesítjük. Ezen felül az GLS SMS vagy E-mail értesítőt küld Önnek, hogy az árut az GLS CsomagPontban átveheti. Az értesítést követő 5 munkanapon belül bármikor elmehet a csomagért, figyelembe véve az üzlet nyitva tartási idejét. A megrendelésnél megadott akár átvevők közül, személyazonosító igazolvány bemutatása után, bárki átveheti a megrendelt árut.

Utánvétes csomagok átvétele:

Utánvétes szállítási mód választása esetén a csomag kiszállításakor a futárnál egyenlítheti ki a számláját, vagy ha GLS CsomagPontba kérte a kézbesítést, az adott GLS CsomagPontban készpénzzel egyenlítheti ki az utánvétes összeget. 

Szállítási díjak futárszolgálat és GLS CsomagPont esetén:

  • bruttó 1699 Ft utánvét esetén
  • bruttó 1399 Ft bankkártya/Paypal esetén

A fenti díjak csak Magyarországon belüli szállításra érvényesek.

Fizetési feltételek és módok

1. ​Utánvéttel - a csomag átvételekor kell kifizetni a futárnak készpénzben

A webshopunkban a megrendelt árut utánvételes küldeményként adjuk át a futárszolgálatnak. A teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

2. Bankkártyával - futárszolgálattal történő kiszállítás esetén lehetőség van bankkártyás fizetést választani. Webáruházunkban a CIB Bank biztonságos rendszerén keresztül intézhető a bankkártyás fizetés.

Részletes tájékoztatóért kattintson ide!

© 2018. Pyrus kiadó

made in cantinart